BMW en Mini reparatie

door onze vakkundige monteurs

Voor al uw vakkundige BMW en Mini reparatie kunt u bij ons terecht. Uw auto verdient het beste in onderhoud en reparaties. Het gaat tenslotte om uw rijcomfort en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat u altijd veilig en comfortabel de weg op kunt.

Onze monteurs hebben ruime ervaring met BMW en Mini en beschikken over de juiste kennis. Hierdoor kunnen ze u de best mogelijke service bieden voor uw vakkundige BMW en Mini reparatie.
Daarnaast beschikken onze monteurs over originele testapparatuur en een scala aan speciaal gereedschap. Dit alles in combinatie met het gebruik van uitsluitend originele onderdelen, zorgt ervoor dat wij u en uw auto de beste kwaliteit en service kunnen bieden.
Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de onderdelen garanderen en geven wij u uiteraard garantie op deze uitgevoerde reparatie.

Natuurlijk kunt u ook met andere automerken bij ons terecht voor vakkundige reparatie en al het onderhoud.

Onze service in grote lijnen voor u op een rij:

  • Onderhoud en reparatie voor alle merken;
  • Uitlezen storingen;
  • Programmeren van uw BMW en Mini;
  • APK voor alle soorten personenauto’s;
  • Levering en montage van accessoires voor uw BMW en Mini;
  • Reparatie van autoruiten;
  • Schade taxatie en schadeherstel;

Indien gewenst kunt u tegen een kleine bijdrage gebruik maken van een van onze uitleenauto’s.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten, ons team staat voor u klaar!

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via werkplaats@autobedrijfrap.nl of telefonisch via nummer: 0318 59 28 59.

vakkundige BMW en Mini reparatie in onze goed uitgeruste werkplaats met originele testapparatuur en speciale gereedschappen