Ons team

Specialisten in BMW en Mini

Met ons team van ervaren monteurs, werkplaatschef en verkoper hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in BMW en Mini. In de afgelopen 15 jaar hebben wij een goede reputatie opgebouwd onder BMW en Mini rijders.

De in- en verkoop van jong gebruikte BMW en Mini, samen met onze uitstekend uitgeruste werkplaats en groot BMW onderdelenmagazijn, maakt ons een full service bedrijf voor de BMW en Mini liefhebber. Ook de financiering en verzekering van uw BMW kunnen wij voor u regelen.

Autobedrijf Rap staat als specialist in BMW en Mini voor dealer kwaliteit en meer, voor een eerlijke prijs! Ons klantenbestand reikt zich inmiddels van het uiterste puntje van Limburg tot het bovenste puntje van Texel.

Bij ons staat U centraal. Of u nu vaste klant bent, of voor het eerst bij ons komt. Onze professionals staan altijd voor u klaar! Niet alleen voor de BMW of Mini rijder. Ook met ieder ander automerk bent u uiteraard welkom. Iedere auto is bij ons team in goede handen.

Door de sterkte groei van ons klantenbestand zijn wij in mei 2017 verhuisd naar ons nieuwe pand aan Het Laar 5 in Wekerom. Op 5 autominuten rijden van onze oude locatie hebben wij de beschikking over een ruim opgezet, volledig nieuw en goed uitgeruste werkplaats, ruim onderdelenmagazijn, mooie ruime showroom en een gezellige wachtruimte voorzien van gratis WIFI, koffie/thee of blikje fris.

team autobedrijf Rap. Specialist in BMW en Mini