Ons team

Specialisten in BMW en Mini

Met ons team van ervaren monteurs, werkplaatschef en verkoper hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in BMW en Mini. In de afgelopen 15 jaar hebben wij een goede reputatie opgebouwd onder BMW en Mini rijders.

De in- en verkoop van jong gebruikte BMW en Mini, samen met onze uitstekend uitgeruste werkplaats en groot BMW onderdelenmagazijn, maakt ons een full service bedrijf voor de BMW en Mini liefhebber. Ook de financiering en verzekering van uw BMW kunnen wij voor u regelen.

Autobedrijf Rap staat als specialist in BMW en Mini voor dealer kwaliteit en meer, voor een eerlijke prijs! Ons klantenbestand reikt zich inmiddels van het uiterste puntje van Limburg tot het bovenste puntje van Texel.

Bij ons staat U centraal. Of u nu vaste klant bent, of voor het eerst bij ons komt. Onze professionals staan altijd voor u klaar! Niet alleen voor de BMW of Mini rijder. Ook met ieder ander automerk bent u uiteraard welkom. Iedere auto is bij ons team in goede handen.

Door de sterkte groei van ons klantenbestand zijn wij in mei 2017 verhuisd naar ons nieuwe pand aan Het Laar 5 in Wekerom. Op 5 autominuten rijden van onze oude locatie hebben wij de beschikking over een ruim opgezet, volledig nieuw en goed uitgeruste werkplaats, ruim onderdelenmagazijn, mooie ruime showroom en een gezellige wachtruimte voorzien van gratis WIFI, koffie/thee of blikje fris.

team autobedrijf Rap. Specialist in BMW en Mini

Ook tijdens de corona maatregelen staan wij graag voor u klaar!

Uiteraard nemen wij alle mogelijke voorzorgs-en beschermende maatregelen in acht tijdens het werken aan uw auto.
Wachten kunt u in onze ruime receptie of u kunt gebruik maken van een leenauto. 
Vanzelfsprekend word deze na iedere uitlening volledig gereinigd.

Bent u door het coronavirus niet in de gelegenheid naar ons te komen, maar heeft uw auto wel APK, een (grote) beurt of reparatie nodig, 
bel gerust om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid in deze voor ieder moeilijke tijd